Innkjøp

Hei!

 

Sorry etter ikke ha blogga på, tre dager, liksom .... Men ja. Jeg var i byen på tirsdag og så, selskap på onsdag, chill på torsdag og jobb og byen idag!

Vel jeg kan jo skrive litt om det.

Tirsdag: Jeg dro til byen med Mia på dagen, der kjøpte jeg en sååå fin topp men den har jeg ikke bilde av, men det komemr sikkert senere. Så henta mamma meg men måtte bli i byen. Etter 3/4 av dagen min på beina, var jeg begravd levende. Da fant jeg og noen BEDÅRENDE, behagelige og kule converse som jeg dødde etter. Men hadde ikke råd :/

 

Onsdag: Var i selskap til mamma sin kjærste og maste om penger til converse frta alle som gikk forbi nærmest.

 

Torsdag: Det regna hele dagen, så var hjemme hele dagen. Maste etter penger og lagde snåle, irriterende lyder om at jeg døde fordi jeg hadde vondt i beina. Det var nesten så jeg fikk en hand i fjeset.

 

Fredag: Jeg dro for å tjene litt penger og dro hjem, så fikk jeg resten av mormor, da var ho veeeeldig snill. Da dro jeg ned til byen og kjøpte de nydeligtseeee skoa i historien og jeg dør enda av lykke ... Så spiste vi taco og var litt ute.

Vel ja, mye har skjedd, så gadd ikke blogge....

Her er iallefall de nye skoa mine:

Jeg tok kanskje liiitt mange bidler, så jeg lagde heller en kollasj ... Ikke sant disse rosa, EXTREM SKJØNNE skoa er prefekte????<3

Jeg elsker de, og de var halv pris, jeg døde. Jeg kjøpte de også fordi jeg trengte dem! De gamle skoene mine ga meg gnagsår og de var vonde å gå i, såååå.

Men ja, jeg elsker dem. seriøst.

 

Men det var innlegget for idag, og btw: jeg lå på 15.plass på topplista i Sandefjord idag, yeeey <3

 

Men snx <3

Ingen mac's

Skriv en ny mac