Slapp dag • - 31.07.2012- - kl_13:33 - 2 mac's

Hei! Idag har dagen vært slapp.

Jeg la meg så seint, såå. Men idag har jeg ikke gjort noenting untatt å planlegge med Mia at vi skal til byen imorgen! Det gleder jeg meg til, da skal vi se på litt ting til skolestart. Vel jeg har ikke noe å finne på idag, det er sol og fint vær ute, men det blåser. Så jeg føler meg stuck inne i huset. Men jeg må gjøre litt av hvert nå uansett før sommerferien er over, bl.a rydde rommet, fikse tingene på rommet som skal bli fiksa og litt sånn. Kanskje rydde i skapet, vel ikke vet jeg. Og jeg har instagram der jeg heter maria_milje og jeg deler også instagram på twitter  (MariaMac10) så du kan følge meg på begge stedene om du har lyst. Og gjerne skriv hva du heter så follower jeg deg tilbake ;)

Noen bilder fra Sommeråpent når jeg var i Oslo :)

 


 

Hva skal du gjøre idag?:)

Ferie! • - 30.07.2012- - kl_16:35 - 6 mac's

Okey, nå er det en måned siden sist innlegg!

 

Jeg dro da til Oslo, og en/to uker senere var jeg hos Maiken. Så etter den uka med ho dro ho til meg. Hun dro igår. Og idag bestemte jeg meg for å gjøre ett aller annet, så jeg lagde ny header, og jeg håper hvem som leser bloggen min liker den :) Jeg prøvde å skaffe meg sidebar, men det klarte jeg ikke. Så jeg bare ga opp. Det syns jeg var like greit fordi jeg prøvde i en time, liksom. Ja. Igår fant jeg ut at jeg skulle begynne å tegne, så spisebordet vårt er nå overfylt med tegnesaker, klistremerker og papir, siden lillesøstra mi Ida SÅKLART måtte gjøre det ho og.

Og for de som har billetter til Justin Bieber konserten: Jeg vil være deg. Vi fikk ikke billetter, det er verdens undergang og jeg tror jeg skal dø. (mildt sagt)

Vel, det var litt fra min randome, men også litt kjekke måned. Hvordan har deres måned vært, og likte dere headeren???:)

OSLO • - 28.06.2012- - kl_21:43 - 1 mac's

Hei, skal til Oslo imorgen!

 

Oppdaterer i helga fordetom!

 

Sorry for at jeg ikke har blogga noe. hade <3

Lenge siden. • - 24.06.2012- - kl_00:16 - 0 mac's

Hei, har hatt det slitsomt haha. orker ikke, er så lat.

Neida, det har bare skjedd så mye! Men nå tenkte jeg at det var på tide! Og nå er det 8A next <3 Grugleder meg skikkelig til 20.august ... hmmm

 

Bilde av meg og godteri fra igår, men har av venner og daa <3Godteri for tapere som meg <3 haha, neida <3 og jeg hodler på med noe for blogg som jeg håper går, for da blir det konkurranse tror jeg! Og det hadde jo vært gøy!

Men ja, håper du hadde en fin gårsdagskveld (haha) og snx <3

Verdt det. • - 18.06.2012- - kl_07:46 - 3 mac's

Hei, idag skal jeg male rommet mitt (kanskje/garantert) og jeg gleder meg, jeg har ikke blogga siden lørdag fordi jeg måtte rydde og flytte på alt igår. Og det viste resultater! Og Believe er ute idag, can't wait med å kjøpe det, skal kjøpe det på COOP før jeg drar på skolen, om de har da ;) Så det er maling og musikk idag, på skolen skal vi bare øve, såå.

Jeg skal forresten lage header med bidler av meg, føler det er mer header enn den jeg har nå. Og hva sier dere til Ukens Spørsmål???

Arkivbilde siden det er tidlid på morningen <3
Lørdag. • - 16.06.2012- - kl_18:25 - 2 mac's

Hei. Jeg har vært syk nesten hele uka. Egentlig har jeg vært syk helt siden forrige onsdag. Yey.

Men idag er jeg litt bedre så jeg dro til byen med mamma og søstra mi. Der spiste vi baguett og fikk makroner. Og det var 50 % på alt på BIK BOK (tror iallefall på alt) så vi gikk litt innom. Og da prøvde jeg noen bukser og så kjøpte vi en bukse. Og så kom mamma sin kjærste innom, og han kjøpte oss is fra isbilen, alltid bra med is da ;) Ja det er min dag sålangt. Snx <3

Kommer en video av innkjøp i det siste, vet ikke når ... haha

I'm improovin' • - 11.06.2012- - kl_19:14 - 3 mac's

Yeh! Jeg har årets kjedeligste dag. Jeg kjeda meg så mye at jeg begynte å rydde. Hehe, det er litt unormalt meg. Men internettet mitt hang seg så jeg hadde jo ikke peil på hva jeg kunne gjøre. Så jeg begynte å rydde en skuff nede i gangen der jeg har litt diverse ting (luer, votter, osv.) og det tok meg liksom  3 kvarter eller 1 time. Men så var det mat, så var det en serier jeg liker å se på, og så begynte jeg å rydde rommet, men så løste nettet seg opp, så her sitter jeg <3

Haha, har vinduet på gløtte, og mamma maler huset utenfor så det lukter skikkelig her inne nå. Ehm: Jeg liker å rydde sånn, dette er sånn det funker for meg! Ikke misforstå meg og tro at jeg er skikkelig idiot, jeg har bare veldig vondt for å bøye meg for tida, så sitte på en plass funker for meg nå!:3♥

 Det er litt til borte ved senga da. Gad, ikke sov på rommet mitt i 3 uker. DABLIRDETSÅNN!!!Spotify ^^

 Og det er tøyet jeg skal bruke på idrettsdagen i morgen. Men har så vondt å bevege meg at jeg blir litt lei meg ... Hehe.

Jo, men eller så bare slenger jeg med et bilde av meg, før jeg begynen rå rydde igjen. Uansett er pc'en snart tom for strøm. Hade <3

 

Pretty, ikkesant?<3 haha, neida. (DETTE ER FOREEESTEN MEG UTEN SMINKE SÅ IKKE HAAAAAT, PEN LIKSOM JA)

It's FRIDAY • - 01.06.2012- - kl_21:44 - 6 mac's

Mhm, mest spennende dagen i uka...

 

Eller ikke, NEPPE den beste dagen på skolen heller, så. Men hjemme går det greit. Latnisse etter jeg kom hjem, jeg satt og så på Disney Channel fordi det var SUPER FREDAG og jeg følte meg litt super (og litt lite interresert i å sove). Hadde tenkt å blogge tidligere, men ingenting hadde skjedd hjemme, har bare vært på facebook, stalka noen folk på twitter, dødd inne på eBay, oh gad, dagene mine må bli mere morsomme. Det mest spennende som har skjedd idag er at lillesøster dro til Oslo for å besøke tante (dit skal jeg 27. - 29 juni) for kanskje bare en time og en halv siden. Da begynte party hard oppe i hjernen min, høy musikk, filming på pc kameraet, random TLC Norge. Men broren min satt nede. Hehe. Så bestemte jeg som satt og drakk iste til kvalmen tok meg, at jeg skulle dra på Coop for å kjøpe meg noe POTETGULL for å få fredagsføelse. Jeg ville heller være forever alone med en potetgullpose og sitte å gjøre meg liten og rund, enn å være forever alone, foreeever! Men jeg kom hjem med en slikkepinne og:

 


 

Hoho, Stabburet pai, MED OST OG SKINKE :D Neida, men jo, det er det. Haha. Klarer ikke spise hele den lille greia, spis halve da, og så resten senere. Men den er KJEMPE god, altså. Men jeg har bare klart å spise halve hittil, så det blri kvelds, mamma komme rikke hjem før 11 tida heller så. Men jo, et greit måltid, for meg. Men det at jeg i det hele tatt fikk bilder var et mirakel, kameraet er dødt nå, så. Også: Er det bare meg som ELSKER å drikke med sugerør og overlever nesten ikke uten?

Men forever alone kan være gøy da! Haha. Okey. Snx

Stress • - 29.05.2012- - kl_18:56 - 1 mac's

Hei!

 

Jeg har egentlig vondt i hodet, men har INGENTING å finne på.  Vi har leksefri resten av skoleåret. Så jeg kan ikke engang drøye tida med det, så jeg blogger da. Hadde tenkt å gjøre det til kvelden, men siden tida går treeeeigt.

Okey, randomness is taking over. Punktum. Nok om tida som ikke akkurat flyr forbi. (ÅH, nå gikk hodepinen LITT bort ^^) Men det er bare stress på skolen for tida, det er øving til avslutning (om ikke lærern'e streiker) og det er masse greier som skjer forover bl.a idrettsdag, overnattingstur med klassen, besøke ungdomsskolen (om ike de streiker heller) og SÅ mye mer. Alt skjer så fort at det føles som om jeg blir tråkket i hælen. Jeg vil bare sove hele dagen, egentlig. (okey, random) Jeg trenger forslag til noe å finne på, noe enkelt, hehe, og noe som helst ikke gir meg vondt i hodet (musikk eks. :/). Og IGJEN, noen som vil se noen spesiell video? Eller noen som vil ha Ukens Spørmsål eller 30 / 15 dager (eller hva det var) ? Let me know iallefall.

 

Ehm, jeg sier hade nå, kindoff. (SORRY FOR RANDOM TING I FLERE SETNINGER)

 

Melon &lt;3 • - 28.05.2012- - kl_16:22 - 1 mac's

Hei! Idag er ikke været like fint. Buhu ... Mne jeg føler meg ikke bra etter all badinga heller.

 

Ellers har ikke jeg gjort noe idag. Jeg våkna rundt 11 tida av hodepine :/

Og jeg har sitti på PC'en hele dagen nesten, men vi spiste litt vannmelon, og jeg tok et av frøa for å plante det, snakk om forventinger. Lurer på om at det kommer til å gro i den lille kassa med jord da. Jeg har ellers laget meg tumblr og lest et par blogger. Men jeg har ikke noe stort å finne på, bare sitte her og se på TV. Og jeg vil lage videoblogg, noen forslag til hva jeg kan lage om?<3

 
Lenge siden • - 27.05.2012- - kl_22:35 - 0 mac's

Okey, blogg er ikke min store, fine side som er på daglig basis.

 

Men: Det har vært drependes fint vær i det siste. Strandtur, overnatting, film, sent ute og alt det der.

 

Kanskje jeg burde begynne å blogge igjen? Men jeg da vil jeg at alle kommenterer mer ♥

Men ellers så skal ikke noe spess. Men jeg har fått klasselistene. 8A beste ♥

 

Random bilde før jeg sier hade.

 

 
Ny mobil • - 14.04.2012- - kl_09:58 - 0 mac's

Fancy?

Ingen skole? • - 09.04.2012- - kl_07:46 - 3 mac's

Gud så herlig! Helligdag <3 Random gammelt bilde for å gjøre innlegget ok siden jeg ligger i senga og blogger på mobilen . . . BTW: Noen som vil ha rom-video?;)

Starships were ment to fly • - 08.04.2012- - kl_16:08 - 0 mac's

Elsker denne sangen ♥

Påskegodt! • - 07.04.2012- - kl_16:17 - 3 mac'sNå har jeg fått påskeeegget mitt! Mmmmh, kjempegodt <3 Veldig masse godteri, så nå blir det veldig mye sukker på meg ... :D

Hehe, godt da ...

Good day! • - 07.04.2012- - kl_12:57 - 0 mac's

Hei.

 

Idag er det allerede selv om jeg nettop våkna, er dette en av verdens beste dager, bare kjenner det på meg! Men det er jo påskeaften! Nå sitter jeg og ser på "Neste kakemester" eller hva det var på TLC Norge, og jeg våkna opp til programmet fordi TV'en står foran senga, på, og jeg bare vrir meg og ser på. Men det var nok KJEEEEEMPE kjekt å høre på :P Ehm, mamma er på butikken for å kjøpe noe ekstra til påskeegget nå, så det kommer bilde av påskeegget etterpå

 

God Påske!♥

Nytt? • - 06.04.2012- - kl_17:06 - 1 mac's

Ehm, usikker på hva som har skjedd med blogg.no. Jeg finner ganske enkelt ut hvordan alt fungerer, men det der var bare stygt og merkelig. Det var bedre før, synes da jeg.

 

Men, ja. Hei :)

 

Idag har jeg bare slappet av, sittet på pcen, sett på tv og spist godteri, hele dagen. Jeg våkna 12 tida da mamma kom med amerikanske pannekaker med sirup på på senga ♥

Også har jeg merka at TV2 Bliss har fått VELDIG mye annerledes reklame. Det kunn liksom bare blitt en hel film av reklame på et legehelsesenter liksom. Men ja, dagen er ikke så så interessang.

Vi skal snart spise middag så er det nok bare videre til pcen ♥Ja, stygt men det går?o.o

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012