Justin Bieber konserten  • - 31.05.2012- - kl_17:19 - 2 mac's

Hei!

 

Jeg starter med å si: Jeg har ikke ord!

Det er den beste opplevelsen jeg har hatt på LENGE og jeg har enda lykkerus, og såklartdaa så var det LANG kø på vei inn til Oslo. Og i Opera tunnellen så var mamma plutselig bare: BLÅLYSBLÅLYS, DET ER JUSTIN BIEBER!!!!!!! Som var på vei tilbake etter han dro fra det abrutte pressekonferansen. Og jeg bare hamra meg til vinduet og banka og hyla imens limousinene med blå lys kjørte forbi. Etter det lente jeg meg ned i Mia sitt fang, i sjokk, så begynnte jeg å gråte, hehe. HAN HAR VÆRT 2 METER UNNA MEG! Åh, jeg tror jeg dør. Så ja, han har sett meg! Men ellers: Jeg filma, masse. Men battiset på kameraet gikk ut fordi jeg filma for mye oppvarming :( Men mobilen lå i veska klar for å redde meg. Lager en video, og når den kommer sier jeg bare: Sorry for crappy kvalitet på mobilen! Mange kjente bloggere var der, som jeg vet.  Så jeg brukte dagen godt igår, dro inn dit rundt 3 tida. Vi kom hjem klokka. 1 om natta, TRØTT. Men jeg tror jeg alutetr innlegget her jeg ....

 

Justin sitt hotell. Igår kveld var det så mange folk der for å se han komme til hotellet, at vi nesten ikke klarte å komme med trikken. Haha.

Stress  • - 29.05.2012- - kl_18:56 - 1 mac's

Hei!

 

Jeg har egentlig vondt i hodet, men har INGENTING å finne på.  Vi har leksefri resten av skoleåret. Så jeg kan ikke engang drøye tida med det, så jeg blogger da. Hadde tenkt å gjøre det til kvelden, men siden tida går treeeeigt.

Okey, randomness is taking over. Punktum. Nok om tida som ikke akkurat flyr forbi. (ÅH, nå gikk hodepinen LITT bort ^^) Men det er bare stress på skolen for tida, det er øving til avslutning (om ikke lærern'e streiker) og det er masse greier som skjer forover bl.a idrettsdag, overnattingstur med klassen, besøke ungdomsskolen (om ike de streiker heller) og SÅ mye mer. Alt skjer så fort at det føles som om jeg blir tråkket i hælen. Jeg vil bare sove hele dagen, egentlig. (okey, random) Jeg trenger forslag til noe å finne på, noe enkelt, hehe, og noe som helst ikke gir meg vondt i hodet (musikk eks. :/). Og IGJEN, noen som vil se noen spesiell video? Eller noen som vil ha Ukens Spørmsål eller 30 / 15 dager (eller hva det var) ? Let me know iallefall.

 

Ehm, jeg sier hade nå, kindoff. (SORRY FOR RANDOM TING I FLERE SETNINGER)

 

Melon <3  • - 28.05.2012- - kl_16:22 - 1 mac's

Hei! Idag er ikke været like fint. Buhu ... Mne jeg føler meg ikke bra etter all badinga heller.

 

Ellers har ikke jeg gjort noe idag. Jeg våkna rundt 11 tida av hodepine :/

Og jeg har sitti på PC'en hele dagen nesten, men vi spiste litt vannmelon, og jeg tok et av frøa for å plante det, snakk om forventinger. Lurer på om at det kommer til å gro i den lille kassa med jord da. Jeg har ellers laget meg tumblr og lest et par blogger. Men jeg har ikke noe stort å finne på, bare sitte her og se på TV. Og jeg vil lage videoblogg, noen forslag til hva jeg kan lage om?<3

 
Lenge siden  • - 27.05.2012- - kl_22:35 - 0 mac's

Okey, blogg er ikke min store, fine side som er på daglig basis.

 

Men: Det har vært drependes fint vær i det siste. Strandtur, overnatting, film, sent ute og alt det der.

 

Kanskje jeg burde begynne å blogge igjen? Men jeg da vil jeg at alle kommenterer mer ♥

Men ellers så skal ikke noe spess. Men jeg har fått klasselistene. 8A beste ♥

 

Random bilde før jeg sier hade.

 

 
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012