Jeg leser din blogg!  • - 31.07.2012- - kl_22:57 - 1 mac's

Hei. Kjedert meg så jeg leser din blogg!:)

 

Bare skriv navnet i kommentarfeltet og du får bedre statistikk! 

Kanskje jeg legger igjen en kommentar og <3

 

Justin Bieber: Fall
82. plass  • - 31.07.2012- - kl_14:35 - 4 mac's

Idag ligger jeg på 82. plass for topplista i Sandefjord, det er gøy!

 

 

Har aldri liggi der før, takk alle sammen <3

Slapp dag  • - 31.07.2012- - kl_13:33 - 2 mac's

Hei! Idag har dagen vært slapp.

Jeg la meg så seint, såå. Men idag har jeg ikke gjort noenting untatt å planlegge med Mia at vi skal til byen imorgen! Det gleder jeg meg til, da skal vi se på litt ting til skolestart. Vel jeg har ikke noe å finne på idag, det er sol og fint vær ute, men det blåser. Så jeg føler meg stuck inne i huset. Men jeg må gjøre litt av hvert nå uansett før sommerferien er over, bl.a rydde rommet, fikse tingene på rommet som skal bli fiksa og litt sånn. Kanskje rydde i skapet, vel ikke vet jeg. Og jeg har instagram der jeg heter maria_milje og jeg deler også instagram på twitter  (MariaMac10) så du kan følge meg på begge stedene om du har lyst. Og gjerne skriv hva du heter så follower jeg deg tilbake ;)

Noen bilder fra Sommeråpent når jeg var i Oslo :)

 


 

Hva skal du gjøre idag?:)

Ferie!  • - 30.07.2012- - kl_16:35 - 6 mac's

Okey, nå er det en måned siden sist innlegg!

 

Jeg dro da til Oslo, og en/to uker senere var jeg hos Maiken. Så etter den uka med ho dro ho til meg. Hun dro igår. Og idag bestemte jeg meg for å gjøre ett aller annet, så jeg lagde ny header, og jeg håper hvem som leser bloggen min liker den :) Jeg prøvde å skaffe meg sidebar, men det klarte jeg ikke. Så jeg bare ga opp. Det syns jeg var like greit fordi jeg prøvde i en time, liksom. Ja. Igår fant jeg ut at jeg skulle begynne å tegne, så spisebordet vårt er nå overfylt med tegnesaker, klistremerker og papir, siden lillesøstra mi Ida SÅKLART måtte gjøre det ho og.

Og for de som har billetter til Justin Bieber konserten: Jeg vil være deg. Vi fikk ikke billetter, det er verdens undergang og jeg tror jeg skal dø. (mildt sagt)

Vel, det var litt fra min randome, men også litt kjekke måned. Hvordan har deres måned vært, og likte dere headeren???:)

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012